Wie wij zijn?

GeneratY is in 2012 opgericht door Itamar. Sinds 2017 bestaat GeneratY uit Itamar, Jasper en Glenn. Wij zijn een jong en fris bedrijf dat anders tegen werk aankijkt. Werk is namelijk gaaf, het geeft ons energie en we zijn blij wanneer we aan het werk zijn. Dit maakt ons gelukkig, productief, creatief, gezond en ontzettend betrokken. En het is onze overtuiging dat dit voor iedereen kan.

Glenn

Glenn is zelf generatie Y en trainer/coach/spreker die organisaties en leidinggevenden helpt inspelen op het groeiende aantal werknemers waarbij (werk)geluk voorop staat. Sinds de afronding van zijn Hbo-opleiding Sport, Management & Ondernemen in 2009, lopen een aantal aspecten als een rode draad door zijn professionele carrière: trainen en coachen van mensen/teams, persoonlijke groei, ontwikkeling & effectiviteit.

Zo’n 7 jaar ervaring in HR, 5,5 jaar binnen een internationaal accountantskantoor. Hier werkte hij de laatste 2,5 jaar als Hybride professional: naast een vast dienstverband ook werkzaam voor zichzelf als trainer/coach. Glenn focust zich op persoonlijke, team- & leiderschapsontwikkeling. Zijn expertisegebieden zijn:

  • Insights geaccrediteerd
  • GenY expert
  • NLP Trainer

Itamar

Itamar is een ondernemende rebel. Als typische hoogopgeleide ‘techneut’ begon hij zijn loopbaan ‘conform verwachting’ bij een groot consultancy bedrijf. En dat ging prima, maar toch begon er iets te knagen… Hij zag veel generatiegenoten worstelen met hun autonomie en vastlopen in organisaties die kennelijk nog niet toe waren aan de 21ste eeuw.

Itamar besloot daarom een eigen radicale koers te volgen, nam ontslag bij zijn baan, en schreef zijn boek Happyholics. Hierin geeft hij organisaties, managers en medewerkers handreikingen voor hoe ze naar elkaar toe kunnen groeien, waardoor beiden ervan genieten.  Zijn expertisegebieden zijn:

  • Schrijver van het boek Happyholics
  • GenY expert
  • Organisatie adviseur

Jasper

Jasper is in 2011 afgestudeerd als Arbeid- en Organisatiepsycholoog, gespecialiseerd in de positieve psychologie. Vanuit zijn overtuiging dat het meer oplevert om te kijken naar wat iemand wel kan in plaats van wat ontbreekt. Na 3,5 jaar de jongste generatie IT talent te hebben begeleid en opgeleid in het beste IT traineeship van Nederland, heeft hij besloten een aantal maanden te gaan reizen.

Hij gebruikt zijn kennis van de positieve psychologie om bij te dragen aan werkgeluk. Niks zweverigs, maar concrete resultaten boeken voor individuen en organisaties.

Bij Happyholics verzorgt hij naast trainingen ook organisatieadvies op maat om te zorgen voor een gelukkiger en succesvoller bedrijf.  Zijn expertisegebieden zijn:

  • Arbeid- & Organisatiepsycholoog
  • Positieve psychologie
  • GenY expert