Diensten

Ik geloof in de kracht, de mogelijkheden en het potentieel van Generatie Y. Echter, dit blijkt niet altijd naar boven te komen op de werkvloer. Te hoge verwachtingen, een onrealistisch beeld van hoe werken gaat zijn en te weinig ervaring met tegenslag zorgen ervoor dat jongeren maar moeilijk hun plek vinden in het bedrijfsleven. Voor managers en leidinggevenden is dit ontzettend lastig. De nieuwe mindset van Generatie Y, qua manier van werken, hiërarchie en communicatie, is niet altijd logisch voor de oudere generaties. Met onderstaande diensten bied ik diezelfde managers dan een ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met mij, als Generatie Y’er, om zo bewustzijn en begrip te creëren wat dan omgezet kan worden in concrete handvatten om hiermee om te gaan.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie dan kunt u contact opnemen met itamarsharon@generaty.nl

Workshops

De workshops die ik aanbied voor managers zijn kort, straight to the point en direct toepasbaar in het dagelijkse werk:

Samenwerken met Generatie Y – Tijdens een ochtendsessie (9:00-13:00) help ik managers bewust te worden van de verschillen tussen Generatie Y en hun eigen generatie. Door het verkennen van ervaringen en problemen die de deelnemers hebben met de Generatie Y, zoeken we naar manieren om de samenwerking te verbeteren.

Verbinden met Generatie Y – Deze workshop zal worden gehouden tijdens een lunch (ongeveer 1,5 uur), waarin we via een ronde tafel aanpak Generatie Y gaan verkennen. Op basis van de ervaringen en de problemen die deze managers hebben met Generatie Y zullen we eenvoudige en direct bruikbare acties opstellen om de connectie met Generatie Y te verbeteren.

Generatie Y Spreker

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over Generatie Y, is het mogelijk om mij uit te nodigen als spreker. Ik kan verschillende presentaties bieden voor organisaties of aanwezig zijn bij vele soorten evenementen. Dit kan een congres, een workshop of een retraite zijn.

Advies

Ik ben ook in staat om maatwerk advies voor uw organisatie of voor u als individu aan te bieden. Ik bied verschillende soorten programma’s die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Voor meer informatie over mijn diensten, neem dan contact met mij op via het contactformulier of door het sturen van een email naar itamarsharon@generaty.nl